Termeni si conditii de utilizare site ColivaBucuresti.ro

Site-ul https://colivabucuresti.ro/ este proprietatea Firmei SC One Marck International SRL. Aceasta pagina stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul https://colivabucuresti.ro/ .

Accesul si utilizarea site-ului https://colivabucuresti.ro/  se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos.

Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

  1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

  1. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de  SC One Marck International SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al managerului general al firmei.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania la sediul furnizorului SC One Marck International SRL.

  1. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

  1. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

SC One Marck International SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

  1. EXONERAREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.

SC One Marck International SRL nu ofera nici o garantie ca:
– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra ;
– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
– orice eroare de program va fi corectata.

  1. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest site. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail sau telefonul unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comertului electronic, SC One Marck International SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe adresa funerarerainbow@yahoo.ro

Va multumim!